Lobbyhulp

Als maatschappelijk initiatief heb je natuurlijk ook belangen. Die zou je best graag willen behartigen, als je er de tijd voor zou hebben.

Waarschijnlijk heb je niet het geld er iemand voor in te huren. Ben je bezig met een lobbyproject of ben je van plan iets op te zetten? Neem contact met ons op om te kijken of onze lobbyhulpen iets voor je kunnen betekenen.

De lobbyhulp is een student in de laatste fase van zijn studie die graag werkervaring wil opdoen met belangenbehartiging. Wij geven de student de kennis en begeleiding die hij nodig heeft om jou te ondersteunen.

De lobbyhulp kan tegen een kleine vergoeding een lobbyplan maken, ondersteunen bij de uitvoering en helpen bij de evaluatie.

Nieuws
Kom jij in aanmerking
  • Je bent een maatschappelijk initiatief;
  • Je bent werkzaam op het gebied van onze thema’s;
  • Je hebt geen professionele lobbyist in dienst en hebt geen geld om er één in te huren;
  • Je weet ongeveer hoe het lokale speelveld eruitziet;
  • Je hebt een duidelijk lobbydoel.
Hoe werkt het

Weet je wat je lobbyvraag is? Als je die helder hebt, bespreken we samen je lobbydoel en bedenken we een afgebakend lobbyproject dat de lobbyhulp kan uitvoeren. Wij zoeken een geschikte lobbyhulp en begeleiden de student tijdens het traject. We spreken een einddoel, tussendoelen en een duidelijke termijn af. Zo proberen we zo goed mogelijk aan de verwachtingen van zowel de student als het initiatief te voldoen.

Iets voor jou

Mail ons om meer te weten te komen over wat de mogelijkheden zijn voor jouw initiatief.

TOP