Lobbyspreekuur

Voor professioneel advies om je verder te helpen.

Heb je een lobbycasus en ben je al begonnen met lobbyen, maar loop je vast en wil je professioneel advies? Tijdens het lobbyspreekuur krijg je gratis advies van een pro bono lobby-expert. Het spreekuur duurt anderhalf uur en levert je een handzaam lobbyplan op.

Om mee te kunnen doen met het lobbyspreekuur moet je al een lobbydoel hebben geformuleerd of enige lobbyervaring hebben zodat wij goed advies kunnen geven. Idealiter heb je eerst onze lobbytraining gevolgd en ben je daarna aan de slag gegaan met je lobby.

Het lobbyspreekuur is begonnen bij WKPA op IJburg in Amsterdam. Het spreekuur is nu ook in Den Haag. Daar werkt Lobby Lokaal samen met burgerrechtenorganisatie Kompass. Sinds 2018 is het lobbyspreekuur ook in andere steden te vinden.

We organiseren het lobbyspreekuur elke eerste vrijdag van de maand. Meld je snel aan via het formulier!

 

Meld je aan

Heb je behoefte aan professioneel advies tijdens ons lobbyspreekuur? Meld je dan nu aan. Omschrijf duidelijk wat je lobbydoel is, waar je tegenaan loopt en waar je advies over wil hebben. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

‘Burgers en lokale (wijk)organisaties signaleren problemen waarbij mensenrechten in het geding zijn lang voordat ambtenaren deze vernemen.’

- Rene Rouwette / Directeur Kompass

TOP